DSpace Repository
Filter by: Subject
Login
DSpace Home
→
GASTRONOMÍA
→
TESIS GASTRONOMIA
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filter by: Subject
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Now showing items 121-130 of 181
Previous Page
Next Page
mermas, carnes, hortalizas, frutas, procesos, producción, valor nutricional (1)
necesidad, cambio, hábitos alimenticios, Quito, preservación, alimentos, cocina molecular, nitrógeno, polarización, enzimas digestivas, (1)
nopal, penca, valor nutricional, fibra soluble, Mascarilla (1)
Normativas, Zabala, investigación, manufactura, buenas prácticas, observación (1)
oca, mashua, oxalis tuberosa, ñame, tubérculos, asolear, quechua, hierba perenne (1)
Panadería, repostería, Vasconcellea pubescens. L, Chamburo, rrutas nativas, panadería,Machahi (1)
papa china, trigo integral, pan, levadura (1)
papa, solanum tuberosum, variedad de papa, corteza del tubérculo, nuevas preparaciones gastronómicas. (1)
Plan, gestión de alimentos, bebidas, estrategias, mejora, productividad, procesos, rentabilidad (1)
Plan, restaurante, mejoras, producción grastronómica, BPM, ARCSA, Carcelén (1)
Now showing items 121-130 of 181
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register