Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Repositorio de la Universidad Iberoamericana del Ecuador
Search
Search:
All of DSpace
GASTRONOMÍA
TESIS GASTRONOMIA
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013-12
EL QUESO DE CHOCHO, ELABORACIÓN Y COMERCIALIZACIÓN EN EL BARRIO DEL INCA, PARROQUIA KENNEDY EN EL DISTRITO METROPOLITANO DE QUITO.
CAIZA QUIJO, PAOLA LISBETH
2013-12
LA OCA COMO ALIMENTO ANDINO Y SU UTILIZACIÓN EN LA GASTRONOMÍA ECUATORIANA
FARINANGO PILATAXI, SHEYLA JANETH
2013-07
“APLICACIÓN DE BEBIDAS ALCOHÓLICAS TRADICIONALES DE LA SIERRA CENTRO DEL ECUADOR POR MEDIO DE LA COCTELERÍA”
ACOSTA GUAMÁN, LENIN DAVID
2013-11
REDISEÑO DEL ÁREA DE COCINA Y SU APLICACIÓN EN EL RESTAURANTE EL ARRIERO STEAK HOUSE, DISTRITO METROPOLITANO DE QUITO, PROVINCIA DE PICHINCHA
CAZA VALENCIA, EDGAR EDUARDO
2013-07
ELABORACIÓN DE UN MANUAL DE BUENAS PRÁCTICAS PARA LA SEGURIDAD E HIGIENE EN LOS TALLERES DE COCINA DE LA ESPECIALIZACIÓN DE GASTRONOMÍA DE LA UNIVERSIDAD IBEROAMERICANA DEL ECUADOR
VACA PÁEZ, LENIN ALEXIS
2013-06
ANÁLISIS COMPARATIVO DE LOS ENVUELTOS DE LA SIERRA CENTRO ECUATORIANA, CARACTERÍSTICAS, SIMILITUDES Y DIFERENCIAS
SALAZAR GUEVARA, JIMMY ALEXANDER
2013-04
PROPUESTA PARA CREAR UN MANUAL DE BUENAS PRÁCTICAS EN LA GESTIÓN DE BODEGA APLICADO AL RESTAURANTE CORRIENTES 348, UBICADO EN EL SECTOR NORTE DE LA CIUDAD DE QUITO
TUQUERES CUMBAL, NELSÓN ROLANDO
Discover
Author
1
ACOSTA GUAMÁN, LENIN DAVID
1
CAIZA QUIJO, PAOLA LISBETH
1
CAZA VALENCIA, EDGAR EDUARDO
1
FARINANGO PILATAXI, SHEYLA JANETH
1
SALAZAR GUEVARA, JIMMY ALEXANDER
1
TUQUERES CUMBAL, NELSÓN ROLANDO
1
VACA PÁEZ, LENIN ALEXIS
Subject
1
Desaparición, bebidas, alcohólica...
1
envueltos, color, sabor, aroma, t...
1
manual, buenas prácticas en gesti...
1
oca, mashua, oxalis tuberosa, ñam...
1
rediseño, Restaurante El Arriero,...
1
talleres de cocina, Escuela Gastr...
1
tecnología adecuada, elaboración,...
Has File(s)
7
true