DSpace Repository
Search
Login
DSpace Home
→
GASTRONOMÍA
→
TESIS GASTRONOMIA
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for collection: TESIS GASTRONOMIA.
(0.005 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
MANUAL DE BUENAS PRÁCTICAS DE MANUFACTURA PARA EL RESTAURANTE COMUNITARIO KIRUTWA EN QUILOTOA, PROVINCIA DE COTOPAXI
PACHECO MOLINA, FERNANDO MESÍAS
(
UNIBE
,
2017-08
)
USO DE LAS BUENAS PRÁCTICAS DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL COMEDOR SOCIAL GÉNESIS 7 CHILLOGALLO, SUR DE QUITO
REVELO AUZ, DIEGO EFRAÍN
(
UNIBE
,
2017-10
)
UTILIZACIÓN DEL AJÍ ESCABECHE O AJÍ AMARILLO (CAPSICUM BACCATUM) EN LA ELABORACIÓN DE POSTRES EN EL DMQ
BAHAMONDE CAZARO, MARCO HERNÁN
(
UNIBE
,
2017-04
)
DISEÑO DE UN PLAN DE NEGOCIOS PARA LA CREACIÓN DE UN RESTAURANTE, DEDICADO A LA PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN DE COMIDA NACIONAL EN LA UNIB.E. SECTOR CENTRO NORTE DE LA CIUDAD DE QUITO
PARRA JARAMILLO, JOHN HENRY
(
UNIBE
,
2017-10-18
)
PLAN ESTRATÉGICO DE MEJORAMIENTO PARA EL RESTAURANTE "EL SUCO", CENTRO HISTÓRICO DEL DISTRITO METROPOLITANO DE QUITO
GUAMÁN CÓRDOVA, CAROL ESTEFANÍA
(
UNIBE
,
2017-11-23
)
HELADO BAJO EN CALORÍAS EMPLEANDO LA FRUTA FEIJOA ( ACCA SELLOWIANA) EN LA ELABORACIÓN DE POSTRES AL NORTE DE QUITO
CHINGUAL ROSERO, CÉSAR DAVID
(
UNIBE
,
2017-02
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BAHAMONDE CAZARO, MARCO HERNÁN (1)
CHINGUAL ROSERO, CÉSAR DAVID (1)
GUAMÁN CÓRDOVA, CAROL ESTEFANÍA (1)
PACHECO MOLINA, FERNANDO MESÍAS (1)
PARRA JARAMILLO, JOHN HENRY (1)
REVELO AUZ, DIEGO EFRAÍN (1)
Subject
Ají escabeche, capsicum baccatum, bondades nutricionales, propiedades químicas, postres (1)
BPM, Buenas Prácticas de Manufactura, Restaurante El Suco Quito, Área de cocina, Plan Estratégico, Distribución en infraestructura, Manipulación de Alimentos, Calidad, Conservación de Alimentos, Estrategias (1)
comida nacional, restaurante, producción, comercialización, mercado, calidad, preci, implementación (1)
Frutas, Feijoa, Postres, Helado, calorías, Propiedades Nutricionales, Diabetes, Sobrepeso. (1)
Kirutwa, manual, manufactura, restaurante comunitario, Quilotoa, Cotopaxi, normar, procesos (1)
planificación, manipulación de alimentos, buenas prácticas, condiciones de higiene, metodología (1)
... View More
Date Issued
2017 (6)
Has File(s)
Yes (6)