Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Repositorio de la Universidad Iberoamericana del Ecuador
Search
Search:
All of DSpace
GASTRONOMÍA
TESIS GASTRONOMIA
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017-08
MANUAL DE BUENAS PRÁCTICAS DE MANUFACTURA PARA EL RESTAURANTE COMUNITARIO KIRUTWA EN QUILOTOA, PROVINCIA DE COTOPAXI
PACHECO MOLINA, FERNANDO MESÍAS
2017-10
USO DE LAS BUENAS PRÁCTICAS DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL COMEDOR SOCIAL GÉNESIS 7 CHILLOGALLO, SUR DE QUITO
REVELO AUZ, DIEGO EFRAÍN
2017-04
UTILIZACIÓN DEL AJÍ ESCABECHE O AJÍ AMARILLO (CAPSICUM BACCATUM) EN LA ELABORACIÓN DE POSTRES EN EL DMQ
BAHAMONDE CAZARO, MARCO HERNÁN
2017-10-18
DISEÑO DE UN PLAN DE NEGOCIOS PARA LA CREACIÓN DE UN RESTAURANTE, DEDICADO A LA PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN DE COMIDA NACIONAL EN LA UNIB.E. SECTOR CENTRO NORTE DE LA CIUDAD DE QUITO
PARRA JARAMILLO, JOHN HENRY
2017-11-23
PLAN ESTRATÉGICO DE MEJORAMIENTO PARA EL RESTAURANTE "EL SUCO", CENTRO HISTÓRICO DEL DISTRITO METROPOLITANO DE QUITO
GUAMÁN CÓRDOVA, CAROL ESTEFANÍA
2017-02
HELADO BAJO EN CALORÍAS EMPLEANDO LA FRUTA FEIJOA ( ACCA SELLOWIANA) EN LA ELABORACIÓN DE POSTRES AL NORTE DE QUITO
CHINGUAL ROSERO, CÉSAR DAVID
Discover
Author
1
BAHAMONDE CAZARO, MARCO HERNÁN
1
CHINGUAL ROSERO, CÉSAR DAVID
1
GUAMÁN CÓRDOVA, CAROL ESTEFANÍA
1
PACHECO MOLINA, FERNANDO MESÍAS
1
PARRA JARAMILLO, JOHN HENRY
1
REVELO AUZ, DIEGO EFRAÍN
Subject
1
Ají escabeche, capsicum baccatum,...
1
BPM, Buenas Prácticas de Manufact...
1
comida nacional, restaurante, pro...
1
Frutas, Feijoa, Postres, Helado, ...
1
Kirutwa, manual, manufactura, res...
1
planificación, manipulación de al...
Has File(s)
6
true